Mesob’dan Kurumlara Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları, Ticaret...

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları, Ticaret Müdürlüğü ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünü ziyaret etti.

Keskin ve beraberindeki oda başkanları Ticaret İl Müdürü Sezai Şireci’yi ziyaret etti. Keskin, Ticaret İl Müdürlüğüne şehir merkezinde yeni ve kalıcı bir hizmet binası yapılması temennisinde bulunarak, birlikte esnaf ve sanatkarlara en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Ticaret İl Müdürü Sezai Şireci, “Esnaf ve sanatkarımıza, tüccarımıza, sanayicimize her türlü hizmeti vermek için faaliyetimizi başladık. Hizmet binamız sorununu da 5-6 ay içinde çözmeye çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Keskin ve beraberindekiler daha sonra aynı binada hizmet veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Selim Goral’ı ziyaret etti. Buradaki ziyarette konuşan Keskin, “Birlik ve beraberlik içinde diyalog içinde anlayarak, konuşarak memleketimize hizmet etme amacındayız” ifadesini kaydetti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Selim Goral da, “Sanayicimize, esnafımıza, vatandaşımıza, Malatya’ya bir şeyler yapabilirsek, burada bir iz, hoş bir seda bırakabilirsek ondan mutlu olacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: