Meşrubat kolilerinde 15 bin paket kaçak sigara çıktı

Kadıköy'de, bir binanın bodrum katındaki depoya düzenlenen operasyonda yaklaşık 15 bin paket kaçak sigara ele...

Kadıköy'de, bir binanın bodrum katındaki depoya düzenlenen operasyonda yaklaşık 15 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Meşrubat kolilerine gizlenen sigaraların Diyarbakır'dan kargoyla getirildiği öğrenildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre ihbar üzerine Bahariye Caddesi Nazmi Bey Sokak'ta bulunan Baydar Apartmanı'nın bodrum katına operasyon yapan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, piyasaya sürülmeye hazırlan çeşitli markalardan yaklaşık 15 bin kutu sigara ele geçirdi. Zanlıların dikkat çekmemesi için sigaraları içecek kolilerine koydukları belirlendi. Piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan kaçak sigaraların Diyarbakır'dan kargoyla getirildiğini belirleyen polis, Sait A., Cengiz K. ve İbrahim K.'yı gözaltına aldı. Sigaraları Diyarbakır'dan satın aldığını söyleyen Sait A., gözaltına alınırken kaçak sigara satmanın suç olduğunu bilmediğini söyledi. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam eden zanlıların daha sonra adliyeye çıkartılacağı belirtildi.
Bu arada baskında ele geçirilen kaçak sigaralar polis ekipleri tarafından taşınarak kamyonete konuldu. Sigaraların gerekli yasal işlemlerin ardından imha edileceği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz