Messi: Barcelona Neymar için...

Brezilya Konfederasyon Kupası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek şampiyon olmuştu.

Arjantinli yıldız dünya çapındaki iyi oyuncularla oynamak gibi bir ayrıcalığının olduğunu belirtirken Neymar'ın doğru takımda olduğunu belirtti.En pahalı transferler

Lionel Messi Barcelona'nın yeni yıldızı Neymar için en ideal kulübün Katalan ekibi olduğunu belirtti.

57 milyon avroya Santos kulübünden Barcelona'ya transfer olan 21 yaşındaki oyuncu Konfederasyon Kupası'nda da Brezilya ile beraber şampiyonluğu ulaşmıştı.

El Mundo Deportivo'ya verdiği demeçte Arjantinli yıldız; "Birçok dünya şampiyonu ile oynayabilmek gibi bir şansım var. Neymar da bu iyi oyunculardan biri. İyi oyuncularla oynamak çok güzel bir şey. Ayrıca bu kulübün onun için ideal kulüp olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Hedefinin Barcelona ile birlikte iyi başarılar yakalamak olduğunu belirten Messi Zico'nun kendisini için dünyanın en iyi oyuncusu olarak değerlendirmesine ise; "Zico'nun bu sözleri beni çok mutlu etti. Her zaman performansımı en üst seviyede tutmak için uğraştım. Kesinlikle Dünya Kupası'nda oynamak benim hayalim. Ama yalnızca Dünya Kupası'nda oynamak istemiyorum, bütün müsabakalarda yer almak istiyorum. Her zaman her maçta oynamak istemişimdir. Başlamasına bir yıl kalmış bir kupayı düşünmek yanlış olmaz." ifadelerini ekledi.