Mesut Bakkal: Bu Sonucu Hak Ettik

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal, ''Bu...

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal, ''Bu sonucu hak ettik.'' dedi.

K. Karabükspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal mağlubiyeti hak ettiklerini belirterek, "İstemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Lige iyi başlamıştık, bu maça hazırlıklarımız olumluydu. Rakip tecrübeli oyunculardan kuruluydu, bu oyuncular devreye girdi. Futbolda bu var. Gönül isterdi ki kaybetmeyelim. Bu maç inşallah nazar boncuğu olur. Mağlubiyeti hak ettik. Ama lig devam ediyor. Süper lig kolay değil. Bize yakışan mücadeleyi yapmadık." dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise güzel bir galibiyet aldıklarını açıklayarak, şöyle konuştu: "Süper Lig'de iyi oynayan, zevk veren bir takıma karşı oynadık. Bu maça iyi hazırlandık. Bunu da 90 dakika boyunca sahada gösterdik. Orta sahada pas yapan oyuncularla baskı yapmaya çalıştık. Bunu başardık. Çok güzel de bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Henüz lig burada bitmiyor, başlıyor. Bunun için yola devam.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: