Mesut Özil sevgilisi Mandy Capristo tarafından silindi

Alman milli takımı ve Arsenal forması giyen Mesut Özil, İstanbul'da gece hayatına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Sess Bar'da eğlenen Özil önceki akşam da Etiler'de akşam yemeğindeydi. Çapkınlık turunda sarışın bir güzelle yakalanan Özil, sevgilisi Mandy Capristo'yu da kızdırdı. Capristo da bunun üzerine futbolcu sevgilisini Instagram hesabından sildi.

Çarşamba günü geldiği İstanbul'da Four Seasons Hotel'in geceliği 9 bin liralık kral dairesinde konaklayan Arsenal'in yıldız futbolcusu, eğlence için de kesenin ağzını açtı. Her gece farklı bir mekanda eğlenen Özil, kendisine eşlik eden 15 kişilik arkadaş grubu için 2 adet VIP minibüs tuttu.

Önceki akşam erkek arkadaşlarıyla Etiler'deki Nusret Steakhouse'a giden Türk asıllı oyuncu, çıkışta görüntü vermemek için arka kapıdan çıkmak istedi.

Araçları mekanın girişine kadar çektiren Özil, görevlilerin de devreye girmesiyle gazetecilerin sorularından kurtuldu. Ancak yıldız futbolcu, sevgilisinden kaçamadı.

Daha önce Mesut Özil'in çapkınlıkları nedeniyle ayrılık kararı aldığı konuşulan Mandy Capristo'nun, Özil'in gönlünü almasıyla ilişkisine devam etme kararı aldığı belirtilmişti. Ancak Capristo'nun İstanbul'da uslu durmayan sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi. Alman şarkıcının, futbolcuyu sosyal medyada takipten çıkarması da ayrılık iddialarını güçlendirdi.