Mesut Özil'e 'Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü' Verilecek

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı ve Almanya’da yaşayan gurbetçi çocukları, Ereğli gezisi kapsamında Belediye Başkanı Halil...

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı ve Almanya’da yaşayan gurbetçi çocukları, Ereğli gezisi kapsamında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Gurbetçi çocukların sorularını cevaplayan Başkan Posbıyık, festivalin 20. yılında gurbetçi futbolcu Zonguldaklı Mesut Özil’e, 'Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü' vermek istediklerini söyledi ve Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş’tan destek talebinde bulundu.

MURAT BOZ’A KIRMIZI KALEM ÇEKTİM

Bir öğrencinin ‘Murat Boz Ereğlili mi?’ sorusuna cevap veren Başkan Posbıyık, “Bu konuda Murat Boz’un üzerine kırmızı kalem çektim. Kendisi Ereğlili olmasına rağmen bir açıklamasında İstanbul Kadıköylü olduğunu söylemiş. O andan sonra buraya çağırmıyorum. Onun isminin üzerine kırmızı kalem çektim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da Murat Dalkılıç Ereğli’de konser verecek.” dedi.

Reklam
Reklam

20. YILDA BÜYÜK SANATÇILAR GELECEK

Festivalin 20. yılında görkemli bir festival düzenleyeceklerini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendi kafasında Ajda Pekkan, Tarkan ve kabul ederse İbrahim Tatlıses’in olduğunu, ancak bu konuda net bir durumun olmadığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Almanya’ da düzenlenecek olan Zonguldaklılar Gecesi’nin davetiyesi Başkan Posbıyık’a verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: