Mesut'un gözdesi Helin Avşar

Real Madrid'in Türk yıldızı ismi Mesut Özil, Helin Avşar'la sabaha kadar eğlendi.

İspanya'da liglerin tatile girmesinden sonra soluğu İstanbul'da alan Real Madrid'in Türk yıldızı Mesut Özil gecelerin tadını çıkarıyor. Nişantaşı'nda bir barda daha önce Hadise ve Ece Erken ile eğlenen ünlü futbolcunun dün gece ki misafiri ise Helin Avşar'dı. Mekana gelişte ve çıkışta garip tavırlar sergileyen ünlü futbolcu gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Tanınmamak için her yolu deneyen Mesut Özil'in bu garip tavırları ne yazık ki sonuç vermedi ve Goodlucktv objektiflerine yakalandılar. Mekana geldiğinde bir süre araç içinde bekleyen ünlü futbolcu, başına geçirdiği kapşonlu montuyla yüzünü tamamen saklarken, korumalarının eşliğinde mekana giriş yaptı.

İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO GALERİ)

Helin'li gece

Mynet magazinin haberine göre Mekana basın mensuplarını şaşırtmak için Fatih Ürek ile birlikte gelen Helin Avşar, burada Mesut Özil ile buluştu. Ünlü futbolcuyla geç saatlere kadar eğlenen Helin Avşar dışarı çıktığında ayakta duramıyordu.

Mekandan Mesut'suz ayrılan Helin Avşar kendi aracına bindi. Mesut'un aracı mekanın kapısına yanaştı ama araca kimse binmedi. Hemen arkasındaki jeepe ise Fatih Ürek bindi ve arka arkaya Nişantaşı, Mecidiyeköy güzargahını takip eden üç aracın istikameti Astario Residance'ın otoparkı oldu. Bir müddet daha mekanda kalan Mesut Özil'in gazetecilerle köşe kapmaca oyunu devam etti. Üç sefer kendi münibüsünü "araca binecekmiş" izlenimi yaratmak için mekanın kapısına yanaştıran fakat her defasında aracı boş gönderen Mesut'un gizli ajanlara taş çıkartacak oyunu burada da bitmedi. Mekanın korumalarıyla birlikte ön kapıdan çıkacakmış izlenimi yaratan Mesut Özil, yan kapıdan korumasıyla birlikte hazır bekletilen taksiye bindi ama Goodlucktv objektiflerine görüntülenmekten kurtulamadı. Ünlü futbolcunun bindiği taksi önde koruma aracı arkada hızlı bir şekilde "kırmızı ışıklar"da bile durmadan soluğu Astoria Residance'de bekleyen Helin Avşar'ın yanında aldı...