Mesut'un yeni aşkı mı?

İddiaya göre Aida Yespica, Mesut Özil'le birlikte.

İspanyol "Marca" gazetesi, Venezüelalı güzellik kraliçesi Aida Yespica'nın Real Madrid'li futbolcu Mesut Özil'le birlikte olduğunu kabul ettiğini öne sürdü.

[**

AIDA YESPICA (FOTO GALERİ)**](http://birbak.mynet.com/galeri/aida-yespica/166/175986)

Gazete "şimdi kafalar Mesut'a çevrilmeli" diye yazdı. Çiftin ilişkisi daha önce gündeme gelmiş ancak doğrulanamamıştı. Eski sevgilisi Beşiktaşlı futbolcu Matteo Ferrari'den 2 yaşında bir oğlu olan Yespica'nın adı İtalya Başbakanı Berlusconi ile de anılmıştı.

2007 yılında İtalya'da bir ödül töreninde Berlusconi, Yespica'ya oldukça samimi davranıp "Seninle her yere gelirim" demiş ve Avrupa Parlamentosu üyeliği teklif etmişti. Bunun üzerine şimdi boşandığı karısı Veronica Lario, Berlusconi'nin "açıkça flört ettiği" için onurunun zedelendiğini belirtmişti. 'Ruby skandalı' üzerine Milano'daki villadaki partilere katıldığını da açıklayan Yespica, bunların saygın akşam yemekleri olduğunu söylemişti.

******************[****MAGAZİN BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...**](http://www.facebook.com/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)********************