Meteksan Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

YGS’de şifre iddialarıyla gündeme gelen Meteksan Savunma Sanayi AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Uğurlu (67),...

YGS’de şifre iddialarıyla gündeme gelen Meteksan Savunma Sanayi AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Uğurlu (67), geçirdiği rahatsızlık sonucu Ankara’da vefat etti. Uğurlu'nun cenazesi, Kocatepe’de kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Meteksan Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Uğurlu için düzenlenen cenaze törenine ailesi yakınları ve iş arkadaşları katıldı. Uğurlu’nun cenazesi daha sonra Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Meteksan, YGS’deki şifre iddialarıyla gündeme gelmiş, soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kitapçıkların basıldığı şirket matbaasında arama yapılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz