"metempsychosis" Resim Sergisi Açıldı

Gaziantep İl Halk Kütüphanesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne bağlı güzel sanatlar galerisinde Nevin Ayan'ın "Metempsychosis"...

Gaziantep İl Halk Kütüphanesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne bağlı güzel sanatlar galerisinde Nevin Ayan'ın "Metempsychosis" resim sergisi açıldı.

Uzman Grafiker ve Fotoğraf Öğretmeni Nevin Ayan yakınının vefat etmesi nedeniyle serginin açılışına katılamazken, sergiye; Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Slovenya Cumhuriyeti Gaziantep fahri konsolosu Mizyal Karabiber, İLESAM Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Arar, İl Kültür Turizm Müdürvekili Mehmet Aykanat katıldı.

Reklam
Reklam

Bu gibi sergi açılışlarında daha kalabalık bir topluluk görmek istediklerini belirten Mehmet Aykanat, "Sergi açılışına katıldığınız için yüreğinize sağlık. Her sanata bir katkıda bulunmak amacıyla, 1 Eylül itibariyle 5'inci sergimizi sanatseverlere sunmaktayız. Bundan sonra da sanat eserlerimizi burada sergilemeye devam edeceğiz" dedi.

Nevin Ayan'ın yakınının vefat etmesinden dolayı çok üzüldüklerini kaydeden Vali Yardımcısı Kurban da, "Aramızda bulunmasını arzu ederdik. Ama ölüm ne kadar gerçekse doğum da o kadar gerçektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: