Meteoroloji Çalışanları Vali Erden’i Ziyaret Etti

23 Mart Dünya Meteoroloji günü nedeniyle Meteoroloji İstasyon Müdürü Rasim Saraç, Meteoroloji Meydan Müdürü Musa...

23 Mart Dünya Meteoroloji günü nedeniyle Meteoroloji İstasyon Müdürü Rasim Saraç, Meteoroloji Meydan Müdürü Musa Işıklı, müdürlük personeliyle birlikte Vali Mehmet Ufuk Erden’i ziyaret etti.

Ziyarette müdürlük tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Meteoroloji İstasyon Müdürü Rasim Saraç, teknolojinin geliştirdiği en son sitemleri kullanarak hava tahminleri yaptıklarını kaydetti. Meteorolojik tahminlerin artık son teknoloji kullanılarak yapıldığını belirten Vali Mehmet Ufuk Erden, “Meteorolojik olaylara müdahale etmemiz imkansız ancak tahminler doğrultusunda önlem alabiliriz. Artık ülkemizde meteorolojik tahminler son teknoloji cihazlar kullanılarak yapılmaktadır. Bunun sayesinde tahminler doğru ve daha güvenilir olmaktadır. Doğru tahminlerin yapılmasında ve 24 saat boyunca hava olaylarının izlenmesinde özveri ile çalışan Meteoroloji Müdürlüğü personelinin 23 Mart Dünya Meteoroloji gününü kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz