Meteorolojiden isot üreticilerine uyarı

Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğü, bölgenin gece geç saatlerden itibaren bir günlük yağışlı havanın etkisine gireceği uyarısı...

Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğü, bölgenin gece geç saatlerden itibaren bir günlük yağışlı havanın etkisine gireceği uyarısı yaptı. Müdürlük, fıstık ve biber üreticilerinin yağışlara duyarlı olmasını istedi.
Şanlıurfa Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların yarın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceğini bildirdi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yağışlı hava ile birlikte azalarak, mevsim normallerinin 1 – 2 derece altında seyredeceğine dikkat çekildi. Açıklamada, pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların tekrar mevsim normallerine yükseleceği bilgisine yer verildi.
İsot ve fıstık üreticisini de uyaran Meteoroloji Müdürlüğü, “Bölgemizde yoğun olarak devam eden fıstık ve biber kurutma işlemlerini yürüten vatandaşlarımızın yağışlara karşı gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye olunur.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz