Meteorolojiden Yağış Uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın ilçeleri için kuvvetli sağanak, dağlık kesimler için de karla karışık yağmur uyarısında bulundu.

Meteoroloji yetkilileri, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın ilçeleri için kuvvetli sağanak, dağlık kesimler için de karla karışık yağmur uyarısında bulundu. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Adana ile Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın ilçelerinde yarın kuvvetli ve gök gürültülü sağanak, dağlık kesimlerde ise karla karışık yağmur bekleniyor. Pazar günü ise hava sıcaklığının Adana'da ve Kahramanmaraş'ın bazı ilçelerinde gece sıfırın altına düşeceği tahmin ediliyor. Aynı gün Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis civarında kuvvetli rüzgar bekleniyor. Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelana karşı tedbir alınması istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz