Meteoroloji'nin ismi ve internet sitesi değişti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün adı Meteoroloji Genel Müdürlüğü...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün adı Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak değiştirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinin adresi de www.mgm.gov.tr olarak belirlendi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 2 Kasım tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 657 Sayılı Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair yeni KHK ile Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün adının değiştirildiği, kurumun yeni adının Meteoroloji Genel Müdürlüğü olduğu belirtildi.
Açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinin adresinin de www.mgm.gov.tr olarak belirlendiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz