Metin Çelik: “bursa’nın Pintosu Olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı görevini Gürhan Akdoğan’dan devralan Metin Çelik, “Bursa’da defansın...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı görevini Gürhan Akdoğan’dan devralan Metin Çelik, “Bursa’da defansın Ömer Erdoğan’ı, orta sahanın Batalla’sı ve forvetin Pinto'su olacağıma söz veriyorum” dedi.

CHP Bursa il kongresinde başkanlığa seçilen Metin Çelik, parti binasında düzenlenen törenle görevi Gürhan Akdoğan’dan devraldı. Koltuğa sahip olmak için değil, güç vermek için oturduğunu belirten Akdoğan, “Benim vicdanım rahat. Bazı yanlışlıklarımız ve eksikliklerimiz olabilir. Şimdiye kadar çalışmalarımda şeffaf olmaya gayret gösterdim. Erdem ve dürüstlüğü ön şart olarak gördüm. Bazı zamanlar spekülasyonlar ortaya atıldı. Partinin hiçbir borcu kalmamıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu emaneti elimden geldiği kadar yükseklerde taşımaya çalıştım. Bundan sonra yeni başkan Metin Çelik’e gereken desteği vereceğim. Bizim için önemli olan partidir” dedi.

Reklam
Reklam

Akdoğan’ın konuşmasının ardından söz alan yeni başkan Çelik ise olağan il kongresinde bazılarının kavga ve gürültü beklediğini, ama örgüt olarak buna izin vermediklerini söyledi. CHP’nin sokağa çıktığını ifade eden Çelik, yeni görevini en iyi şekilde yapacağını kaydetti. CHP’yi hedefe taşımak için koşturacaklarını vurgulayan Çelik, “1,5 yıl sonraki yerel seçimlerde sadece Nilüfer’de değil, 6-8 ilçede de CHP’nin belediye başkanlıkları kazanması için çalışacağım. Bizim gücümüz var. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Sadece Metin Çelik ve yönetimi değil, herkes CHP için gayret göstermeli” dedi.

Çelik, Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi’ne gitmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Biz de Bursaspor gibi olacağız. Ben Bursa’da defansın Ömer Erdoğan’ı, orta sahanın Batalla’sı ve forvetin Pinto’su olacağım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: