Metro Çalışmaları Nedeniyle Kapalı Olan Kızlarpınarı Caddesi Trafiğe Açıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören-Tandoğan metro hattı çalışmaları dolayısıyla uzun süre trafiğe...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören-Tandoğan metro hattı çalışmaları dolayısıyla uzun süre trafiğe kapalı olan ve planlanan tarihten erken bitirilen Kızlarpınarı Caddesi’ni trafiğe açtı. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yıldırım, okey oynayan vatandaşların masasına oturarak çay içti.

Keçiören-Tandoğan Metro inşaatı dolayısıyla bir süredir trafiğe kapalı bulunan ve yapım çalışmaları planlanan tarihten erken bitirilen Kızlarpınarı Caddesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından trafiğe açıldı. Uzun süre metro inşaatı yapım çalışmaları dolayısıyla kapalı olan Kızlarpınarı Caddesi’nin esnafını tek tek dolaşan Bakan Yıldırım, esnaf ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Caddenin trafiğe kapalı olması nedeniyle zarar gördüklerini belirten esnafı dinleyen Bakan Yıldırım, verilen zarardan dolayı esnafın gönlünü aldı. Dükkanları gezen Bakan Yıldırım, bazı çocukları da sevdi. Cadde üzerinde bulunan bir kahvehaneye giren Bakan Yıldırım, okey masasına oturarak vatandaşlarla birlikte çay içti. Vatandaşlarla sohbeti sırasında Bakan Yıldırım’ın gözüne çarpan pala bıyıklı İbrahim Kahyaoğlu isimli bir vatandaş ile sohbeti herkesi güldürdü. Kahyaoğlu’nun pala bıyıklarının dağınık olduğunu gören Bakan Yıldırım, uzun süre Kahyaoğlu’nun pala bıyıklarını düzeltmeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Metro çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirten Bakan Yıldırım, Keçiören metro hattını 2014 yılının ilk yarısında açmayı planladıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: