Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk’ten TOFED’e Ziyaret

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, Türkiye Otobüsçüler ve İşletmecileri Federasyonu (TOFED) Samsun Şube...

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, Türkiye Otobüsçüler ve İşletmecileri Federasyonu (TOFED) Samsun Şube Başkanlığı’na seçilen Ayhan Koçal’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yaptı. Samsun Gıda Genel Müdürü Muharrem Soylu ve Yusuf Ziya Yılmaz Otogarı Müdür Vekili Erkan Şahin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Öztürk, Koçal’ın hem kişiliği ile hem de dürüst ve çalışkan yapısı ile bu görevin üstesinden rahatlıkla geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.

TOFED Başkanı Ayhan Koçal’ın kişiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bu görevin üstesinden rahatlıkla geleceğine inancının tam olduğunu ifade eden Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, “Ayhan Koçal babadan otobüsçü. Hayatı bu sektörün içinde geçmiş bir işletmeci. Bu sektörden gelmeyen kişi bu sektörün sorunlarını bilemez ve dolayısıyla çözüm de getiremez. Ayhan Koçal’ın TOFED için bir şans olduğuna inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

TOFED Samsun Şube Başkanı Ayhan Koçal ise ziyaretten memnunluk duyduğunu belirterek sektörün sorunlarının ancak el ele verecek çözülebileceğini söyledi. Koçal, “Bu sektör her gün binlerce insanı bir yerlerden alıyor ve başka bir yerlere taşıyor. Sevenleri birleştiren ender sektörlerden biri. Bu nedenle önce biz birbirimizi sektör içinde sevmeliyiz ve saygı duymalıyız. Bunu başardığımızda işi çözmüş oluruz. Metro Holding bu sektörün çok önemli bir kilometre taşı. Böylesi büyük bir kurumun arkamızda olmadığını hissetmek bize güç verir onur verir.” diye konuştu.

Yusuf Ziya Yılmaz Otogar’ı Müdür Vekili Erkan Şahin ise TOFED ile etle tırnak gibi olduklarını bu sektörün sorunlarını ortaklaşa çözüp çok daha iyi imkanlarda hizmet etme yolunu açacaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: