Metropol otoparkı yeni yüzüyle hizmet veriyor

Metropol Otoparkı, sözleşmenin bitiminden sonra yenilenerek Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Metropol otoparkını elden geçirerek yeniden hizmete sundu. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan otopark daha önce özel bir şirket tarafından işletiliyordu. Şirketin işletme süresinin dolmasının ardından otoparkı devralan Büyükşehir Belediyesi üç katlı binada bir takım yenilikler yaparak otoparkı işletmeye başladı. Otoparkın her katına güvenlik kameraları yerleştirilerek, park alanları numaralandırıldı.

ABONELİK SİSTEMİ

Girişi-çıkışları kameralı sistemle denetlenen ve plaka tanıma sitemi bulunan otoparkta 220 araç park edilebiliyor. Bölgedeki dernekler, marketler ve düğün salonları için kullanışlı olan otopark yeni yüzüyle güven veriyor. Giriş saat ücreti 3 TL olan otoparkta aboneli sitemi de uygulanıyor. Aylık 125 TL abonelik bedeliyle otopark maliyetinden yarı yarıya tasarruf sağlamak mümkün.

Reklam
Reklam

İKİ GİRİŞİ VAR

Metropol Otoparkı’na İstasyon Caddesi üzerinden devam edip Merkez Bankası’nın yanından girilebildiği gibi D-100 üzerinden saparak da ulaşmak mümkün. Otoparkta iki giriş bir çıkış mevcut. Otoparka ayrıca bekleme salonu ve tuvalet de yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz