Meü Kadın Basketbol Takımı Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Spor Kulübü, Kadın Basketbol Takımı için 4 sporcu ile anlaştı.MEÜ Kadın Basketbol...

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Spor Kulübü, Kadın Basketbol Takımı için 4 sporcu ile anlaştı.

MEÜ Kadın Basketbol Takımı transfer çalışmalarını sürdürüyor. MEÜ resmi internet sitesinden edinilen bilgiye göre, MEÜ Spor Kulübü, Beşiktaş altyapısında yetişen Şeyma Kutun ile yeniden anlaşma imzalarken, Galatasaray altyapısından yetişen Gizem Kumandanoğlu, yine Beşiktaş altyapısından yetişen 1994 doğumlu Buket Ülke ve İstanbul DSİ altyapısından yetişen 1994 doğumlu Melisa Sevim ile anlaşmaya vardı.

Konuyla ilgiyi açıklama yapan Kulüp Başkanı Prof. Dr. Gürol Emekdaş, “Biz, sporcularımızın geleceklerine ışık tutmak, onların yaşam boyu kazanımlarını artırmak ve hayatlarını eğitimli sporcu olarak sürdürmelerini sağlamak istiyoruz. Şeyma ve Gizem, Mersin Üniversitesi'ni, Mersin Üniversitesi de Şeyma ile Gizem’i kazandı. Yeni sezonda Final-Four oynamak ilk hedefimiz olacak. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anlaşma sağlanan oyunculardan Şeyma ise “Geçen sezon başladığım ve çalışmaktan çok keyif aldığım, çok kaliteli bir ortama sahip Mersin Üniversitesi ile yeniden anlaştığım için çok mutluyum. İlk sezonumuz olmasına rağmen geçen yıl kapısından döndüğümüz Final Four’da bu sezon mutlaka oynamak istiyoruz. Milli formayı giymek için de çok çalışacağım” diye konuştu.

Gizem de hem okul hem de basketbol için çok doğru bir karar verdiğini belirterek, “Çünkü geçen sezon burada çalışan sporcuların, Milli Takım düzeyinde kendilerini geliştirdiklerini gördüm. Yeni kulübüm için elimden gelenin en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

Buket ve Melisa da Mersin Üniversitesi'ni ve tesislerini aileleri ile birlikte gezdiklerini ve çok etkilendiklerini ifade ederek, “Kulübün geçen sezon yakaladığı başarıyı zaten biliyorduk. İyi olanaklara sahip böyle bir kulüpte çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizler için bu olanakları sunan Mersin Üniversitesi Spor Kulübüne teşekkür ederiz” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: