MEVA'dan Tasavvuf Konseri

Kutlu Doğum Haftasında kapsamında Elazığ Memurlar Vakfı(MEVA)tarafından Tasavvuf Konseri düzenlendi.

Elazığ Memurlar Vakfı(MEVA) Musiki Korosu, Konuk İsmail Coşar, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Aktif İlahiyatçıları işbirliği ile Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Musiki konseri düzenlendi.

Düzenlenen Tasavvuf Musiki konserine Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbettin Demirdağ ve çok sayıda izleyici katıldı.

Elazığ Memurlar Vakfı(MEVA) Başkanı Murat Güler yaptığı açıklamada, “Bu akşam Memurlar Vakfı(MEVA) Elazığ şubesinin kutlu doğum haftası çerçevesinde düzenlediği program aylar ve yıllara sığmayan Efendiler Efendisinin mübarek adının ve ona duyulan sevginin bir numunesidir “dedi.

Reklam
Reklam

Başkalarının başka şeyleri anlattığı kadar biz onu anlatabilseydik ve sanat müesseseleri onu anlatabilseydi buğünkü nesillerin gönüllerinde sadece Onun bulunacağına dikkat çeken güler,” Her şeye rağmen dünyanın batısından doğusuna kadar her kes elindeki testisi ile o tertemiz insana koşuyor ve o güneşlere taç giydiren sultanın otağına varmaya çalışıyor.”

Güler, Merkezi Ankara da bulunan memurlar vakfının Elazığ şubesi 1997 yılında birkaç civanmertin aracılığıyla kurulduğunu, Vakfın amacının tüm kamu görevlileri ve emeklileri arasında sosyal ve ekonomik dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, hizmet edilen değil hizmet eden güler yüzlü işine sahip çıkan kamu görevlisi için çalışmak olduğunu belirtti.

Bu amaçlar doğrultusunda sosyal yardımlar yapılarak öğrencilere burslar verilip kaynaşma sağlama adına il içi ve dışı geziler düzenlendiğini belirten güler, “Başta dürüstlük olmak üzere ahlaki değerlerin sahiplenilmesi için faaliyetler gösterildiğine dikkat çekerek, vakfın kültür sanat kolu altında bağlama ney ve ses eğitimi kursları ücretsiz olarak verildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Program sonunda Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından konuk sanatçı İsmail Coşar’a plaket takdim edildi ve yapılan dua ile gece son buldu.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: