Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğüne Atama

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğüne Doç. Dr. Abdurrahman Asan'ın atandığı bildirildi.

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğüne Doç. Dr. Abdurrahman Asan'ın atandığı bildirildi.

Hitit Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulu'nca hazırlanan, yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimine ilişkin usul ve esasları düzenleyen "Mevlana değişim programına ilişkin yönetmeliğin" Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda Mevlana Değişim Programı kurum koordinasyon faaliyetlerini Hitit Üniversitesi adına yürütülmesinden sorumlu olacak Kurum Koordinatörlüğüne Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Asan'ın atandığının ifade edildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Mevlana Değişim Programı, yurtiçi yükseköğretim kurumlarının yurt dışında eğitim veren ve yükseköğretim kurulu tarafından diploma denklikleri tanınan yurt dışındaki üniversiteler ile protokol yapmak suretiyle bu program kapsamında ortak faaliyetler ve programlar gerçekleştirme konusunda işbirliği yapma imkanı sağlamaktadır."

Açıklamada, Asan'a yeni görevinde başarılar dilendi.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: