Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri

 Karatay Belediyesi, Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, yarın kente gelecek konuklara salep ikramında bulunacak.

Karatay Belediyesi, Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, yarın kente gelecek konuklara salep ikramında bulunacak. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Şeb-i Arus günü Mevlana Kültür Merkezi'nin bahçesine kurulan çadırla Konya'ya gelen konuklara ikramda bulunacaklarını söyledi. Ev sahibi olarak konukların memnuniyeti için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Hançerli, şunları kaydetti: "Hizmete girdiği günden buyana Konya dışından gelen misafirlere ve Konyalılara ücretsiz hizmet veren Karatay İkram Evi, Mevlana Kültür Merkezi önüne bu yıl ikincisi kurulan ikram çadırında hizmet vermeye başladı. Karatay Belediyesi yapılan bu ikramla bir taraftan konukseverlik ve hoşgörüyü yaşatmayı hedeflerken, bir taraftan da kültürümüzde yeri olan ve kış aylarının geleneksel lezzeti olan salep tadını da unutturmamaya çalışıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: