Mevlid Kandili'ne Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.  

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Bilgin mesajında, Mevlid Kandili'nin olduğu gece Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyayı şereflendirdiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bütün insanlık alemine bir hidayet tarihi açan ve alemlere halis ilahi rahmet olan böyle yüksek şanlı bir peygamberin ümmeti olmakla şereflenmiş bulunan biz müminlere ne mutlu diyor, bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, batıdan doğuya, kuzeyden güneye tüm milletimize ve değerli hemşehrilerime Cenab-ı Hakk'tan, sağlık, huzur ve mutluluk temenni ediyorum." Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise mesajında, "Sevgili peygamberimizin getirdiği kutlu mesaja ve bu mesajın hayata geçirilmiş şekli olan sünnetine, insanlığın bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır" ifadesini kullandı. Ürgüp, şöyle devam etti: "Gerek manevi, gerekse beşeri anlamda O’nun gelişine kadar büyük boşluk yaşanan bir dönemde dünyamızı şereflendiren ve alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa efendimizin doğumunu kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. İnsanlık değerlerinin bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandırıldığı, dostlukların çıkar ve menfaate endekslendiği, vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak umumi merhamet duygularının zayıfladığı, fertlerin çözülmeye ve mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde güzel ahlakı, sevgi, güler yüz, anlayış ve kardeşlikle bütünleştirmek önem arz etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: