Mevlit Kandili

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Mevlit Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Mevlit Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ürgüp, mesajında, Mevlit Kandili'nin Hazreti Muhammed'in alemleri şereflendirdiği gece olduğunu belirterek, "Peygamberler zincirinin son halkası olan Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayıdır" ifadelerini kullandı.

Peygamberin doğumunun kutlu bir olay olduğunu belirten Ürgüp, şunları kaydetti:

"İslam ülkelerin ve tüm dünyanın derin acılar yaşadığı günümüzde Peygamberimizin sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Peygamberimiz sadece Müslümanlar için değil bütün insanlar için model konumundadır. Bu duygularla maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Bütün Sivas halkının ve İslam aleminin Mevlit Kandili'ni en içten dileklerimle kutlar, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ederim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: