Mevlit Kandili-AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Kurt: "Müslüman Alemi Bu Geceyi Birer Fırsat Olarakdeğerlendirmelidir"

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, Müslüman aleminin bu geceyi birer fırsat olarak değerlendirmesi gerektirdiğini bildirdi.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, Müslüman aleminin bu geceyi birer fırsat olarak değerlendirmesi gerektirdiğini bildirdi.

Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, Hazreti Muhammed'in doğum gecesi olan mübarek geceye ulaşmanın sevinci içinde olduklarını belirterek, Hazreti Muhammed'in doğumu ile Müslüman aleminin üzerine nur yağdığını kaydetti.

Allah'a inancı olan kimselerin kalplerine huzur geldiğini, kötülük ve ahlaksızlıkların azaldığını vurgulayan Kurt, şunları ifade etti:

"İnsanlar yeniden Allah inancına doğru koşmaya başlamışlardır. Bizlere düşen görev, böyle mübarek bir gecede yapacağımız ibadetlerin en önemlisi Kur'an-ı Kerim'i okumak, dinlemek ve anlamı üzerinde düşünmektir. Müslüman alemi bu geceyi birer fırsat olarak değerlendirmelidir. Günahlarından arınmak için tüm kalpleriyle oruç tutup ibadetlerini yerine getirmeli, bol bol tövbe ve istiğfarda bulunmalılar. Çünkü bizler biliyoruz ki, rabbimiz tövbe edenlerin tövbelerini bu gecede kabul edip günahlardan arındıracaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: