Mevlit Kandili'ni idrak etmek isteyen Ankaralılar camilere akın etti

Peygamber Efendimiz H.Z. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya geldiği Mevlit Kandili'ni idrak etmek isteyen Ankaralılar camilere akın...

Peygamber Efendimiz H.Z. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya geldiği Mevlit Kandili'ni idrak etmek isteyen Ankaralılar camilere akın etti.
Ankara'da Mevlit Kandili'ni idrak etmek isteyen vatandaşlar Hacı Bayram Veli, Kocatepe ve Ankara’nın diğer camilerini doldurdu. Camilere gelen Ankaralılar burada ellerini semaya açarak tövbe ve istiğfar ederek, Yaradan'dan geçmiş günahlarının affedilmesini diledi. Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu camilerde kadın erkek, genç yaşlı yüz binlerce kişi birlikte okunan dualara 'Âmin' dedi.
Ankara’nın manevi şahsiyetlerinden Hacı Bayram Veli Camii ve türbesi de ziyaretçi akınına uğradı. Buraya gelerek ellerini semaya açan erkekler, kadınlar ve çocuklar günahlarının affedilmesini, ülkemizin din, dil ayrımı gözetmeden huzur ve barış içerisinde yaşanan bir yer olması için dua etti.
Bu gece ile ilgili konuşan vatandaşlar, Mevlit Kandili'nin önemli bir gece olduğunu, bu gecenin ibadet ederek, bol bol Kur'an okunarak geçirilmesi gerektiğini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz