Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'ya gidiyor

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yerel ve Bölgesel Yönetimlerden sorumlu Bakanlar 17’inci...

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yerel ve Bölgesel Yönetimlerden sorumlu Bakanlar 17’inci Konferansı’na katılmak üzere 3-4 Kasım 2011 tarihlerinde Kiev’e gidecek.

Ukrayna’nın Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi Dönem Başkanlığı etkinlikleri çerçevesinde Kiev’de düzenlenecek konferansın açılışında bir konuşma yapacak olan AKPM Başkanı Çavuşoğlu, Bakanlar ve Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) ile yapılacak görüşmelere de katılacak. Yerel ve Bölgesel Yönetimlerden sorumlu Bakanlar 17’inci Konferansı’nda yerel ve bölgesel yönetimlerin mevcut ekonomik sorunlardan çıkış yollarına ilişkin kılavuz ilkeler kabul edilmesi öngörülüyor.

Reklam
Reklam

AKPM Başkanı Çavuşoğlu’nun Kiev ziyareti sırasında, Kiev’deki Taras Shevchenko Üniversitesi’nde bir konuşma yapması da öngörülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz