Mevsimleri Şaşıran Erik Ağacı Aralık Ayında Meyve Verdi

Aydın’da uzun süredir havaların kurak ve ılıman gitmesi sonucu mevsimleri şaşıran bir erik ağacı Aralık...

Aydın’da uzun süredir havaların kurak ve ılıman gitmesi sonucu mevsimleri şaşıran bir erik ağacı Aralık ayında meyve verdi. Bir yandan çiçek açan bir yandan da meyve veren erik ağacı görenleri şaşırttı.

Ülke genelinde ağır kış şartları etkisini gösterirken, Aydın’ın Söke İlçesi’nde Serdar Çaylı isimli şahsın arazisinde bulunan erik ağacı meyve verdi. İlk defa aralık ayında bir erik ağacının bir yandan çiçek açıp aynı anda da meyve verdiğini gördüğünü belirten çiftçi Serdar Çaylı, “İlk defa böyle bir şey görüyorum. Çok şaşırdım. Aralık ayında bir erik ağacının meyve vermesi çok şaşırtıcı. Sanırım bölgede havaların kurak gitmesinden kaynaklandı bu durum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: