Meydanda Tiyatro Gösterimli Eylem

Meydan Parkı önünde tiyatro gösterimli eylem yapan şahıs, çalıştığı fabrikada kadrolu olmasını istedi.‘Istırap Tiyatrosu’ adını...

Meydan Parkı önünde tiyatro gösterimli eylem yapan şahıs, çalıştığı fabrikada kadrolu olmasını istedi.

‘Istırap Tiyatrosu’ adını verdiği tiyatro gösterimini yapan Ali Demir, fabrikada kendisinin geçici işçi olarak çalıştırıldığını söyledi. Geçici işçi olarak çalıştırılmak istemediğini ifade eden Demir, tiyatro gösteriminde müdürüne seslendi.

Fabrikada 5 yıldan beri mevsimlik işçi olarak çalıştığını, kadro alamadığını belirten Ali Demir, şunları söyledi: "Ben namusumla çalışıp evime ekmek götürmek istiyorum. Torpilim olmadığı için kadro alamadım. İşyerinde 6 ay çalışıp, 6 ay da boşta geziyorum. Sürekli iş istiyorum, kadro istiyorum. Ben çete kurmuyorum, adam kesmiyorum. Tek isteğim var, kadromun verilmesi. Bu gösteriyi sesimi duyurmak için yapıyorum, Ben Erciyes'e gidip kayamıyorum, pastırma yiyemiyorum. Tek derdim evime ekmek götürmek."

Reklam
Reklam

Konuşması sırasında ceketini de çıkartan Ali Demir'i çevrede toplananlar ilgiyle izledi. Demir'in gösterisine polis müdahale etmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: