Meyhanedeki silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Meyhaneler Sokağı'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olayla...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Meyhaneler Sokağı'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Meyhaneler Sokağı'ndaki bir meyhanede meydana gelen olayda, Serkan Durgut'un (35) birlikte oturduğu Mehmet Ş. ve Gökhan Ş. kardeşler ile başka bir masada oturan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda iki grup silahla birbirlerine ateş etmeye başladı. Olayda Serkan Durgut ile aynı masada bulunan Mehmet Ş. ve Gökhan Ş. yaralandı. Ağır yaralanan Serkan Durgut, 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.
Yaralılardan Mehmet Ş. Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, Gemlik Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Gökhan Ş., daha sonra bilgisine başvurulmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Silahlı kavgada kullanıldığı belirlenen 2 adet silah ve çok sayıda boş kovan ele geçirdi.
Kavgaya karışan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz