Meyve Hasadı Başlıyor

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş ve İl Müdür Yardımcısı Mustafa Nazlım,...

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş ve İl Müdür Yardımcısı Mustafa Nazlım, Aşağıokçular Köyünde meyve bahçelerinde inceleme yaptı.

Merkez İlçenin en önemli meyvecilik potansiyeline sahip köylerinden olan ve meyveciliğin gelişme trendi içinde bulunduğu Aşağıokçular Köyünde çiftçilerle bir süre sohbet eden Akkuş, Elma, Şeftali, Kayısı ve Kiraz Bahçelerinde incelemelerde bulundu. Akkuş, köy ve beldelerde görev yapan TARGEL Personeli ile İl Müdürlüğü olarak her zaman sahada olduklarını, yapılan eğitim ve yayım çalışmaları ile çiftçiye teknik olarak yapılan meyve yetiştiriciliği ve yeni çeşitler hakkında bilgi verdiklerini, Çanakkale’nin bugün Türkiye’nin en önemli meyve üretim merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: