Meyvelerden Yapılan Organik Sabunlar Büyük Ilgi Görüyor

Kayseri’de çeşitli meyvelerden yapılan organik sabunlar büyük ilgi görüyor. 65 çeşit organik sabunun vatandaşın beğenisine...

Kayseri’de çeşitli meyvelerden yapılan organik sabunlar büyük ilgi görüyor. 65 çeşit organik sabunun vatandaşın beğenisine sunulduğu mağazada, en çok ısırgan otlusu talep ediliyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni hizmete giren işletmenin sahibi Mehmet Özmert, bir hafta önce açılmasına rağmen organik sabunların yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 65 sabun çeşidinin bulunduğunu ifade eden Özmert, sabunların Balıkesir’de bitki özlerin yapılarak, satışa sunulduğunu söyledi.

Mehmet Özmert, en çok vatandaşların ısırgan otlu sabunu tercih ettiğini belirterek, sabunların saç dökülmelerinden sivilcelere, kaşıntıdan mantar hastalıklarına kadar değişik rahatsızlıkların tedavisinde de kullanıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Özmert, ayrıca sabunların koku olarak ta kullanıldığını belirterek, bir kalıp sabunun 5 liradan satıya sunulduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: