Mezarlık ziyaretçileri unutulmadı

Başiskele'de Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlar mezarlık ve şehitlikleri ziyaret etti.

Bayram boyunca mezarlık ve şehitlikte Kur'an ve dua sesleri yankılandı. Başiskele'de bulunan tüm mezarlıkların bakımlarını tamamlayan Başiskele Belediyesi, 8 mezarlıkta vatandaşlara gülsuyu ve lokum ikram ederken, ziyaretçilere de 4 bin 500 adet kasımpatı çiçeği dağıttı.

Kurban Bayramı’nda Başiskeleli vatandaşlar, arife gününden itibaren yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için adeta mezarlıklara akın etti. Ebediyete göçmüş yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlıkları sulayıp yeni çiçekler dikti. Başiskele Belediyesi’nin kurduğu sistemle Yeniköy, Bahçecik, Kullar, Döngel, Fatih, Kızköprü Mezarlıkları ile Yuvacık Şehitliği’nde aynı anda Kur'an-ı Kerim okundu. Mezarlıkların genel durumu ile personel tarafından gösterilen ilgiden memnuniyetlerini belirten vatandaşlar başta Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz