Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Kompleksinde Tahsilat Bürosu

Nevşehir Belediyesi tarafından Kaldırım Mezarlığı’ndaki Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksi içerisinde tahsilat bürosu hizmete...

Nevşehir Belediyesi tarafından Kaldırım Mezarlığı’ndaki Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksi içerisinde tahsilat bürosu hizmete kazandırıldı.

Öncelikli olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulan yeni TOKİ bloklarında ikamet eden vatandaşlarımız başta olmak üzere Yeni ve Lale Sanayi Sitesi esnaflarının Nevşehir Belediyesine yapacakları her türlü ödemeler için, Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksinde Tahsilat bürosu açtı.

Vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde Nevşehir Belediyesi’ne içme suyu başta olmak üzere her türlü borç ödemelerini Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksindeki tahsilat bürosuna yapabiliyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: