Mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okundu

Alaplı Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okuttu

Belediye, Kuran-ı Kerim okumasına katılmak isteyen vatandaşların mezarlıklara ulaşımlarını sağlayabilmeleri amacıyla Merkez Camii önünden otobüs de kaldırdı.

Alaplı Belediyesi din görevlisi Hüseyin Yılmaz’ın Arife günü; 690 Evler Aile Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip, Merkez Mahallesi Şehir Mezarlığı’nda da ikindi namazını müteakip okuduğu Kuran-ı Kerim programına otobüslerle mezarlıklara gelen ve yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar katıldı. Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün’ün de katıldığı Kuran-ı Kerim okuması, vatandaşları oldukça duygulandırdı. Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Alaplı Belediyesi kadrosuna ihdas edilen din görevlisinin göreve başlamasının ardından Belediye’nin daha geniş kapsamlı olarak din hizmeti vermeye başladığını ifade ederek, “Din görevlimizin göreve başlamasıyla birlikte din hizmetlerimizi de artırdık. İlk defa mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okuma programı gerçekleştirdik. Önümüzdeki bayramlarda da Kuran-ı Kerim okuma programımız devam edecek. Bunun yanında din görevlimizin göreve başlamasıyla birlikte mezarlıklarımızı da kayıt altına aldık.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz