Mezitli Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Meclisi, belediyeye 9 adet iş makinesi alınması için İller Bankası’ndan...

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Meclisi, belediyeye 9 adet iş makinesi alınması için İller Bankası’ndan 2 milyon lira kredi kullanılması teklifini oy çokluğuyla kabul etti.

Mezitli Belediyesi’nin Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Uğur Yıldırım yönetiminde yapıldı. Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Mezitli Belediyesi’nde geçici işçi statüsünde çalışan işçilerin 5620 sayılı yasanın geçici 1. maddesine göre 2013 yılında da çalıştırılmaları için 5393 sayılı yasanın 18. maddesine göre gerekli vizenin verilmesine karar verildi. Toplantıda ayrıca, belediyede çalışan zabıta memurlarına 2013 Mali Yılı Bütçe Kanunu’na ekli (K) cetvelinde Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri dışındaki diğer büyükşehir belediye sınırları içerisindeki belediyeler için belirlenen maktu fazla mesai ücreti kadar mesai ücreti ödenmesi kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Belediye meclis üyeleri, çeşitli işlerde kullanılmak üzere alınacak iş makineleri ile ilgili teklifleri de görüştü. Buna göre, Mezitli Belediyesi adına 5 adet damperli kamyon, 1 adet damperli tır, 1 adet forklift, 1 adet greyder ve 1 adet loder alımı işinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 2 milyon lira, Seymenli Mahallesi park yapımı işinde kullanılmak üzere yine İller Bankası’ndan KDV dahil 700 bin lira kredi kullanılması, krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya belediye başkanının yetkili kılınması ile ilgili teklifler oy çokluğu ile kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: