Mezitli Belediyesi Park Ve Dinlenme Alanlarını Hizmete Sundu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda tamamladıkları yeni...

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda tamamladıkları yeni park ve dinlenme alanlarını halka açtı.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, yaptığı açıklamada, yeni yapılan park ve dinlenme alanlarının daha yeşil bir Mezitli yaratmak için olduğunu ifade ederek, “Halkımızın dinlenebileceği, spor yapabileceği ve çocuklarımızı eğlendirebileceği alanlar yaratmaya devam ediyoruz. Mevcut parkları modernize ederek, yeni yaptığımız parklarla aynı kaliteye yükseltiyoruz. Bizim görevimiz park ve dinlenme alanları yapmakla bitmiyor. Yaptığımız tüm hizmetlerde en çok zorlandığımız konu, hizmete sunulan yerleri korumak ve temiz tutmak. Halkımızın sağlığı ve rahatı için son derece modern ve steril malzeme kullanarak yarattığımız bu güzel alanlar kısa sürede tahrip edilmeye çalışılıyor. Parklara, yürüyüş yollarına koyduğumuz aydınlatma lambaları kırılıyor, oyuncaklar sökülmeye çalışılıyor. Ekiplerimizin tüm çabalarına rağmen maalesef bu olayların önüne geçmekte zorlanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlardan bu alanları kendi bahçeleri gibi korumasını isteyen Yıldırım, ayrıca vatandaşların bu alanlara zarar veren kişileri gördüğünde ücretsiz 153 Zabıta Müdürlüğü’nü aramasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: