Mezitli Belediyesi’nden köprü açılışı

Mezitli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım Tece Deresi ve Palma 1 ile Onur Sitesi arasında yapılan köprülerin açılışını yaptı.

Mezitli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım Tece Deresi ve Palma 1 ile Onur Sitesi arasında yapılan köprülerin açılışını yaptı.

Köprü açılışına Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, site sakinleri katıldı. Başkan Yıldırım’a Söğütlüpınar yönetim kurulu başkanı, ilçeye yapmış olduğu katkılar için plaket verdi.

Hizmet bizim görevimiz tüm ekibimiz görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

Başkan Yıldırım, “Bizim çalışan meclis üyelerimizin bürokratlarımızın hepsinin de iyi niyetli olduklarını sizlerin de bildiğini biliyorum, hizmetlerimizi en kısa, en yoğun biçimde ve en güzeliyle sizlere ulaştırmak istiyoruz bu hizmetlerimiz için zaman gerekebilir” dedi. Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti “Bu köprü Tece Deresi’nin her iki yakasında oturan site sakinlerinin ilişkilerini, bu kadar sıcaklaşmasını sağlayacak kadar önemli ise çok uzun bir yıllardan beri geç kalınmış “Tece, Davultepe, Kuyuluk’la birlikte Mezitli halkını birbirinden farklı bakış açımız olmaksızın modern 21. yüzyıl insanının yaşamasına layık bir biçimde yaşamasını sağlamayı ve bu amaç için çalışmayı kendimize hedef seçtik, ama zaman zaman bazı eksiklikler, arızalar oluyor tabi, bunlar hem eleman sayımızın eksiklikliği hem de bütçemizin olanakları ölçüsünde yapabildiklerimizle sınırlı kalmak şeklinde olunca bazı talepleriniz yerine getirilemiyor, benim sizlerden sadece ricam şu; bize hizmetler için biraz zaman vermeniz, hepinizin iyi niyetli olduğunuzu biliyorum, zamanla tüm sorunlarımızı çözeceğiz” dedi.
Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz