Mezitli Belediyesi'nin Yanındaki Eski Bina Yıkılarak Yeşil Alana Dönüştürüldü

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi hizmet binası yanında bulunan eski bina tehlike arz etmeye başladığından...

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi hizmet binası yanında bulunan eski bina tehlike arz etmeye başladığından kamulaştırılarak yıkıldı. Yıkılan binanın yerine dinlenme grupları, pergolaların bulunduğu yeşil alan yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, kent merkezinde görüntü kirliliği ve tehlike arz eden binaları yıkarak yerine yeşil alan oluşturduklarını ifade ederek, "Belediyemizin yanı başındaki eski bina tehlike oluşturmaya başlamıştı. Her an birinin başına bir şey düşecek endişesiyle karşı karşıyaydık. Bizde bu durumu ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yaparak binayı yıktık. Yerine dinlenme gruplarından pergola, portakal ağaçları ve çiçeklerden oluşan güzel bir alan yarattık. Belediyeye gelen vatandaşlarımız bir an şaşırdıklarını bu alanın ne zaman oluşturulduğunu soruyorlar. Burada oturup dinlenen vatandaşlarımız iyi ki bu alanı bu şekilde değerlendirdiniz diyorlar. Bu olumlu düşünceler bizleri mutlu ediyor. Hızla büyüyen kentimizi her geçen gün daha çağdaş hale getirmek için yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: