Mezitli durmak bilmiyor

Mezitli Belediyesi Yol, Kaldırım, Park, Çalışmaları Devam Ediyor...

Mezitli Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mezitli genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Viranşehir Mahallesi, Cengiz Topel Köprüsü ile Mezitli deresinin denize döküldüğü alan içerisinde 430 metre uzunlukta ve yaklaşık 12.000 m2’lik alanı kapsayan yürüyüş yolu düzenlemesini tamamlanıyor. Mezitli Belediyesi’nin bu alanda yaptığı çalışma, yürüyüş yolları, dinlenme ve yeşil alanları kapsıyor.

“Mezitli için yaptığımız plan ve projeleri hayata geçiriyoruz”

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “ Göreve geldiğimiz günden beri 14.275 m2’lik bir yeşil alanı kentimize kazandırdık. 2010 ve 2011 yılları içerisinde 23 km sıcak asfalt, 85 km sathi kaplama, 52 km yeni yol açma çalışması yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

Deniz ve Güneş kenti Mezitli’de, daha çağdaş, daha yeşil bir kent için, park, yürüyüş yolları, sahil şeridine yeni oturma grupları, gece ışıklandırmaları, kaldırım düzenlemelerinin yapıldığını belirten Başkan Yıldırım: “ Tece Kampüsü’nden, Cengiz Topel Köprüsü ile Mezitli Deresi’nin denize döküldüğü alan arasında yaptığımız yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarında, halkımız hoşça zaman geçirebilecektir. 2012 yılı içerisinde yol, park, kaldırım, çalışmalarımız da tüm hızıyla ilerleyecek. Kentimizin daha düzenli bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız sürecek.” dedi.

Fotoğraf: Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz