Mezitlide bir çevre mühendisi

CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Çevre Mühendisi Zehra Korkmaz, Mezitli tarihinin ilk kadın belediye başkanı olmaya talib olduğunu söyledi.

CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Çevre Mühendisi Zehra Korkmaz, Mezitli tarihinin ilk kadın belediye başkanı olmaya talib olduğunu söyledi.

CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Zehra Korkmaz, ilçede vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Mezitliye aynı gözlerle bakıyoruz diyen korkmaz Mezitli için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Partililerle birlikte esnafı tek tek ziyaret edip sorunları dinleyen Korkmaz, 'Mezitlide gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü . Zehra Korkmaz, ziyareti sırasında Mezitli'de yaşayan vatandaşlarımız sorunlarını görüş ve önerilerini bizimle paylaştı. Korkmaz, "Öncelikle hedefimiz istek ve talepleri karşılamak ve sorunlara çare olmaktır. Biz göreve geldiğimizde Mezitlimizi her alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Hayata geçireceğimiz projelerimizle esnafımızın da vatandaşlarımızın da sıkıntılarını çözeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Sosyal belediyecilik

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Korkmaz, "Kariyerimle, siyasi bilgi birikimimle, uzun yıllardır Mezitli'de yaşayan biri olarak hem sorunları hem de çözümlerini çok iyi biliyorum. Mezitli'ye en iyi hizmeti vereceğime inandığım için, ilçemizde CHP'li ilk kadın belediye başkanı olmak için göreve talibim. Esnafla, vatandaşla, köylüyle, öğrencisiyle, kadınlarla, gençlerle, yaşlılarla, engellilerle, meslek odaları ile, STK'larla, üniversitelerle, muhtarlarla yani toplumu oluşturan tüm kesimlerle işbirliği yaparak Mezitli'de çağdaş, şeffaf, sorgulanabilir, hesap verebilir vatandaş odaklı sosyal belediyeciliği gerçekleştirmek istiyorum. 7 gün 24 saat Mezitlimiz ve Mezitli hemşerilerimiz için çalışmak istiyorum. Mezitli'yi de, Mezitlilileri de, çok seviyorum. Adaylık yarışında bir çevre mühendisi ve bir kadın olarak kendimi şanslı görüyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: