Mezitli'de Gültekin'e Büyük İlgi

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Ali Gültekin,açılışını yaptığı seçim ofisinde binlerce destekleyicisiyle , Mezitli’de gündem oldu.

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Ali Gültekin, gördüğü ilgiyle dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz gün binlerce destekleyicisiyle seçim ofisi açılışı yapan Gültekin, Mezitli’de gündem oldu.

Seçim ofisi açılışında bir konuşma yapan CHP Mezitli Belediye A. Adayı Ali Gültekin, gösterilen ilgiye teşekkür ederek şöyle konuştu: “ Sevgili Dostlarım, seçim büromuzun açılışına katılım gösterdiğiniz için öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bugün buradaki yoğun katılım CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde başarısını adete müjdeliyor.Şuna inanıyorum ki ; önümüzdeki yerel seçimlerde partimiz ilçemizde rekor bir oy alacaktır. Bugünkü süreçte ülkemizin CHP iktidarına çok ihtiyacı vardır. İnsanlarımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni önce yerel seçimlerde sonrada genel seçimlerde iktidara taşıyacağız.”

Reklam
Reklam

Öte yandan seçim yarışına Mezitlililerin desteğini alarak girdiklerini de dile getiren Gülteki sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz adaylık yolunda sizlerin desteğini arkamızda hissederek bugünlere geldik. Bütün aday adayı arkadaşlarımız canla başla CHP’nin başarısı için çalışıyorlar. Hepsinin de amacı ilçemize hizmet etmektir. Biz de ilçemizi gelecek aydınlık günlere taşımak için her türlü hazırlığımızı yaptık. Partimizin adayı olmamız halinde İlçemizin sorunlarını hazırladığımız projelerle çözüme kavuşturacağız. Sizlerin desteğiyle başaracağımıza da inancım tamdır. Sizler ve ilçemiz her şeyin en güzeline layıksınız. Sizlerle birlikte Mezitli’yi CHP’nin kalesi yapacağız. Hepinize verdiğiniz destekten dolayı tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim. Başarı hepimizin eseri olacaktır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: