Mezitli’de pazar yerleri modernize oluyor

Mersin Mezitli İlçesinde, pazar yerlerini modernize çalışmaları başladı.

Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve Perşembe günleri kurulan pazar yerini, yeniden düzenleyerek cadde ve sokak arasından kurtardı, pazar yerini modern hale getirdi.

Mersin Pazarcılar, Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan’la beraber Pazar yerini gezen Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım diğer Pazar yerlerinde de benzer çalışmaların yapılacağını söyledi. Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan, yapılan hizmetin önemli olduğunu söyledi, Perşembe pazarı alanının sorunlarının çözüldüğü için teşekkür etti. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, geriye kalan noksanların kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.

Reklam
Reklam

Başkan Yıldırım: “Perşembe pazarımızın kurulduğu alan bir sokak arasıydı, o bakımdan halkımız, esnafımız ciddi sıkıntılar yaşıyordu, Bir an önce oradan kurtulmamız gerektiğini biliyorduk. Uzun süredir yaptığımız çalışmalar sonucunda bu alanda çalışmalarımızı tamamladık.

Pazarcı arkadaşlarımızla, halkımızla sohbet ettik. Tabii başka semtlerimizde de olan Pazar yerlerimizin değiştirilmesi, iyileştirilmesine yönelik talepleri var, süreç içerisinde onları da tamamlayacağız. Cumartesi günleri kurulan semt pazarımızı yeni şekliyle en kısa sürede halkımızın, esnafımızın hizmetine açacağız. Arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerin sonucunda da alışveriş yapan halkımızın, esnafımızın memnuniyetlerini de sevinç içerisinde gördüm. O nedenle rahat bir alışveriş mekanı oluşturmuş olmakta mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz