Mezitli'ye 'şehitler Parkı' Yapılacak

Mersin'in merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, ilçeye son derece modern bir 'Şehitler Parkı'...

Mersin'in merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, ilçeye son derece modern bir 'Şehitler Parkı' yapılacağını söyledi.

Yıldırım, şehit yakınlarıyla yaptığı toplantıda, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik bir alana yapılması planlanan 'Şehitler Parkı' projesiyle ilgili bilgi verdi. Parkın, eski Mezitli Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanının hemen yakınına inşa edileceğini belirten Yıldırım, yapılacak parkta şehitler anıtı, oturma grupları ve çocuk oyun alanları bulunacağını, çevre düzenlemesiyle vatandaşların her zaman nezih bir ortamda ziyaretlerini yapabilecekleri bir mekan olacağını söyledi. Yıldırım, ayrıca parkta tüm şehitlerimizin adlarının yazılacağı levhalar oluşturulacağını ve bu parkın her zaman temiz ve bakımlı bir halde korunacağını vurguladı. Başkan Uğur Yıldırım, "Bizler bu parkı, şehitlerimize yakışan en modern haliyle inşa edeceğiz. Bu proje tamamlandığında daha önce birbirini hiç görmemiş şehit aileleri burada bir araya gelecekler. Bizler de sizlerle birlikte olacağız. Hep birlikte bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızı birlikte anacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Şehit yakınlarıyla birlikte parkın yapılacağı alanı da gezen Yıldırım, en kısa zamanda inşasına başlanacağını ifade etti. Şehit yakınları da Başkan Yıldırım'a, duyarlılığından ötürü teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: