Mezra beldesi, okuma salonuna kavuştu

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Mezra beldesinde Damla Kadın Aile ve Çocuk Derneği (D KADER), 2011 SODES...

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Mezra beldesinde Damla Kadın Aile ve Çocuk Derneği (D KADER), 2011 SODES projesi kapsamında faaliyet gösterecek okuma salonunu hizmete açtı. “SODES ile Kızlarımız Geleceğe Hazırlanıyor” projesi ile açılan okuma salonunun Belde de açılması beldede sevinçle karşılandı.
D KADER Yöneticisi İslim Açıkgözoğlu, Mezra'da açılan yeni okuma salonuna ilgi ve teveccühün büyük olduğunu ifade etti. Açıkgözoğlu, binanın yapılmasında emeği geçen Mezra Belediyesi, Damla A.Ş. yetkilileri ile SODES projesini uygulamaya koyan yetkililere de teşekkür etti. Amaçlarının dezavantajlı öğrencilere eğitim desteği sağlamak, bunun yanında öğrencilerin nitelikli, kültürlü, üretici ve girişken olmalarını sağlamak olduğunu belirten Açıkgözlü, bu kapsamda ilk olarak 120 öğrenciyi sinemaya götürdüklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz