Mezun Oldukları Okulda 39 Yıl Sonra Buluştular

Malatya merkezi Çarmuzu 23 Nisan İlkokulu’ndan 1974 yılında mezun olan öğrenciler sınıf arkadaşlarıyla 39 yıl...

Malatya merkezi Çarmuzu 23 Nisan İlkokulu’ndan 1974 yılında mezun olan öğrenciler sınıf arkadaşlarıyla 39 yıl sonra buluştu.

Çarmuzu 23 Nisan İlkokulu’nda düzenlenen organizasyonla bu okuldan 1974 yılında mezun olanlar bir araya geldi. Çoğu dönem arkadaşının torunlarıyla birlikte geldiği okulda nostalji yaşandı. Birlikte son mezun oldukları sınıfın sıralarına oturan 1974 yılı mezunları, burada okul kayıt defterindeki fotoğrafların slayt gösterisini izledi. Eski anılarını ve hatıralarını 39 yıl sonra aynı mekanda yaşayan mezunlar, uzun süre birbirleriyle sohbet ederek unutamadıkları okul hatıralarını anlattı.

Reklam
Reklam

Buluşmayı organize eden Ahmet Keten, yaklaşık 39 yılın bir emeği olduğunu belirterek "1974 yılının mezunuyuz. Yaklaşık 39 yıl geçti ve önümüzdeki yıl 40. yılı kutlayacağız. Bütün arkadaşlarımızı bulduk. İki tane rahmetli olan arkadaşımız var. Bütün öğretmenlerimize ulaştık” diye konuştu.

Okuldan 1974 yılında mezun olanları 1972 yılında okutan sınıf öğretmeni İhsan Çırağ da etkinliğe katılarak eski öğrencileriyle 39 yıl sonra bir araya geldi. Kendisinin aynı okulun mezunu ve öğretmeni olduğunu söyleyen İhsan Çırağ, “O günleri bana hatırlattıkları için çok teşekkür ediyorum, gözlerinden öpüyorum” dedi. Çırağ, eski öğrencilerini saygılı öğrenciler olarak nitelendirdi.

Mezunların buluşmasında dua edildi, yemek ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz