Mezuniyet Sevinci Yasa Dönüştü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, liseden mezun olan öğrenci arkadaşlarıyla gittiği piknikte, düşen topu almak için girdiği gölette kayboldu. 

Kayseri'de, liseden mezun olan öğrenci arkadaşlarıyla gittiği piknikte, düşen topu almak için girdiği gölette kayboldu. Edinilen bilgiye göre, Merkez İmam-Hatip Lisesi'nden bugün mezun olan Aydın Bozkurt (19), karnesini aldıktan sonra piknik yapmak için 6 arkadaşıyla birlikte Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'ndeki göletin kıyısına gitti. Arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada gölete düşen topu almak için suya giren Bozkurt, çıkmayı başaramadığı gölette çırpınarak kayboldu. Arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin, Bozkurt'u arama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: