Mfö Yıllar Sonra Foça Mambo’da Sahne Aldı

İZMİR (İHA) – Ünlü müzik grubu MFÖ, İzmir'in Foça ilçesindeki Mambo Beach Club'da sahne aldı.Eğlence...

İZMİR (İHA) – Ünlü müzik grubu MFÖ, İzmir'in Foça ilçesindeki Mambo Beach Club'da sahne aldı.

Eğlence dünyasında sunduğu farklı hizmet anlayışıyla ve konseptiyle dikkat çeken Mambo Beach Club Foça’da şeker bayramına renk katıyor. Bugüne kadar yerli ve yabancı birçok ünlü sanatçıyı ağırlayan Mambo Beach Club, bayramın 2. gününde Türk pop ve rock müzik tarihinin hit olmuş şarkılarının sahibi ve Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından biri olan MFÖ, sevenleriyle buluşturdu. 46 yıllık sanat hayatlarına aralıksız devam eden Türk pop müziğinin usta isimleri Mazhar Fuat Özkan, bayramın ikinci günü Foça Mambo’da verdiği konserde hayranlarına nostaljik şarkılarla dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Mambo Beach Club’ı tamamen dolduran MFÖ hayranları, konserden saatler önce Mambo Beach Club’a akın etti. Mambo Beach Club’ın müşterilerine özel konserde coşku dolu saatler yaşandı. Foça’da hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan MFÖ konserine klaksikleşen ve dillerden düşmeyen “Ele güne karşı" ve “Mazeretim var asabiyim ben” şarkılarıyla başladı. Foça’nın gözde mekanı Mambo Beach Club’da yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü üstün sahne performanslarıyla sevenlerini coştururken, dinleyicisinin ezbere bildiği unutulmaz şarkılarını da seyirci korosuyla birlikte seslendirdi. Enerjisi ve şarkılarıyla hayranlarını adeta büyüleyen MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur seyirciye gitar şov yaptı.

Reklam
Reklam

Ünlü simaları, göz alıcı gösterileri ve canlı müzik konserleriyle misafirlerine farklı bir eğlence deneyimi yaşatan Mambo Beach Club’ın bayram programı için Foça’ya gelen MFÖ, “Çok uzun yıllar sonra Foça’da konser verdik, konserin kalabalık olma nedenin bu uzun ara olduğunu, Foça bizi, bizde Foçalıları özlemişiz” dedi.

Foça’ya hiç bitmeyen bir hareketlilik kazandıran Mambo Beach Club’a eğlenmeye gelen misafirlerini, MFÖ konseri sonrası, Shell V-Power Energy Drink’in Dj’i, Dj İlker Çoşkun’un özel hazırladığı setle eğlenmeye sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Mambo Beach Clup Basın Danışmanı Mine Karaman, “Mambo eğlencede sınır tanımıyor. Etkinliklerimiz bayramla sınırlı değil. Mambo Beach Clup sezon boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam edecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: