Mhk Başkanı Namoğlu:"hedef Çukurova'da Yeni Hakem Çıkarmak"

Mustafa İNSAN/MERSİN, MHK'nin bu defa Mersin'de Hilton Oteli’nde yaptığı aylık olağan toplantısında konuşan Başkan Yusuf Namoğlu, Çukurova Bölgesi'nde son zamanlarda üst düzey bir hakemin çıkmadığını vurgularken, "Geçmiş

Mustafa İNSAN/MERSİN, MHK'nin bu defa Mersin'de Hilton Oteli’nde yaptığı aylık olağan toplantısında konuşan Başkan Yusuf Namoğlu, Çukurova Bölgesi'nde son zamanlarda üst düzey bir hakemin çıkmadığını vurgularken, "Geçmiş yıllarda Süper Lig’de maç yöneten Mersinli ve Çukurovalı hakemlerimiz vardı. Bu konuda neler yapılabileceğini ele alacağız" diye konuştu. Çukurova ve özellikle Mersin’den iyi hakemlerin çıkmasını istediklerinin altını çizen Namoğlu, şöyle devam etti:
"Yörede görev yapan hakemlerle ilgili bir değerlendirme yapılacak. Gelecek günlerde yeni bir alt yapı kurarak kurs açmak ve yöredeki gençlerin bu kurslara katılımını sağlamak istiyoruz. Böylelikle gelecekteki hakemlerin temelini atacağız."
Bu konudaki çalışmayı Türkiye’nin her yerinde yaptıkları takdirde hakem miktarını mevcudun yaklaşık 2 katına çıkarabileceklerine dikkat çeken Yusuf Namoğlu, "Buna mecburuz. Ayrıca ülke genelinde görev yapan hakemlerimizin sorunlarını değerlendirip karara bağlayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: