MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı'na Doğru

MHP Uşak İl Başkanı Alpay Özgür, il teşkilatı olarak partilerinin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda, Genel Başkan Devlet Devlet Bahçeli'yi destekleyeceklerini

MHP Uşak İl Başkanı Alpay Özgür, il teşkilatı olarak partilerinin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda, Genel Başkan Devlet Devlet Bahçeli'yi destekleyeceklerini bildirdi.

Özgür, il yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleriyle birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP Büyük Kurultayı'nın, her zaman Türkiye'nin yanı sıra tüm Türk dünyası için önem taşıdığını ifade etti.

Partilerinin 4 Kasım'da yapılacak 10. Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık için mevcut genel başkan Devlet Bahçeli'yi destekleme kararı aldıklarını belirten Özgür, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"MHP Genel Başkan Devlet Başkanı Devlet Bahçeli'nin Suriye tezkeresine destek veren tutumu, onun siyaset için ne kadar gerekli biri olduğunu ortaya koyuyor. Halk, dürüst kişiliği nedeniyle son zamanlardan ciddi teveccüh gösteriyor. Buna rağmen MHP'de ikililik yaratmaya neden olan bedbahtlar da var. Biz, gecesini gündüzüne katıp Türkiye için çalışan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi böyle bir ortamda yalnız bırakmayız. Uşak'tan oy kullanmaya gidecek olan 7 delege de tercihini Devlet Bahçeli'den yana kullanacak. 4 Kasım Pazar günü yapılacak kurultaydan partimiz güçlenerek çıkacak."

Muhabir: Uşak / Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: